poniedziałek, 11 czerwca 2012

Pasta z tuńczyka

1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 ogórki kiszone
1 łyżka majonezu
2 łyżeczki ostrej musztardy
Pieprz
Posiekać ogórki i wymieszać z resztą składników (tuńczyka odsączyć).

5 komentarzy:

  1. witam nie znalazłam adresu kontaktowego więc piszę tutaj

    kolczyki kuleczki i inne rzeczy można kupić nie ma problemu kontakt do mnie ewciarobotki@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam taka pastę tuńczykową, ja dodaje jeszcze trochę cebulki, pycha :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. ja nie jem mięsa wieć odpada. a moim zdaniem na piknik mozna je zabrać. W jakieś pudełeczko :D

    OdpowiedzUsuń
  4. A czy kiszone ogórki mozna zastąpić np. konserwowymi@

    OdpowiedzUsuń
  5. Mogą być konserwowe, ważne żeby były drobniutko posiekane

    OdpowiedzUsuń