1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 ogórki kiszone
1 łyżka majonezu
2 łyżeczki ostrej musztardy
Pieprz
Posiekać ogórki i wymieszać z resztą składników (tuńczyka odsączyć).
2 ogórki kiszone
1 łyżka majonezu
2 łyżeczki ostrej musztardy
Pieprz
Posiekać ogórki i wymieszać z resztą składników (tuńczyka odsączyć).
witam nie znalazłam adresu kontaktowego więc piszę tutaj
OdpowiedzUsuńkolczyki kuleczki i inne rzeczy można kupić nie ma problemu kontakt do mnie ewciarobotki@gmail.com
Uwielbiam taka pastę tuńczykową, ja dodaje jeszcze trochę cebulki, pycha :-)
OdpowiedzUsuńja nie jem mięsa wieć odpada. a moim zdaniem na piknik mozna je zabrać. W jakieś pudełeczko :D
OdpowiedzUsuńA czy kiszone ogórki mozna zastąpić np. konserwowymi@
OdpowiedzUsuńMogą być konserwowe, ważne żeby były drobniutko posiekane
OdpowiedzUsuń