wtorek, 11 czerwca 2013

Ryż z truskawkami

1 woreczek ryżu
1 szklanka truskawek - kilka odłożyć do dekoracji
1 szklanka śmietany - ew. jogurtu
Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Truskawki miksujemy ze śmietaną - można dodać trochę cukru. Szybkie i pyszne!
Truskawkowy zawrót głowy 2013 Czerwone owoce w roli głównej Kolacja w czasie sesji!

4 komentarze:

  1. Jeej:) Już zapomniałam, że można jeść w ten sposób ryż :) W przedszkolu nam takie serwowali :D Dziękuję za zgłoszenie do truskawkowej akcji i pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. fajny pomysł, też o nim zapomniałam ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się, że przywołałam wspomnienia!

      Usuń