2 czerwone grapefruity, również obrane, czyste cząstki pokrojone na kawałki
2 surowe marchewki starte na drobnej tarce
1/2 szklanki namoczonych dużych rodzynek
kilka namoczonych małych sułtanek
galaretka wiśniowa zrobiona na gęściejszą ( w mniejszej ilości wody)
Wszystko delikatnie wymieszać i wstawić na jakiś czas do lodówki, aż galaretka nieco stężeje. Konsystencja powinna być gęstawa, ale dająca się mieszać.
wg Marty Precht
![](http://durszlak.pl/system/campaign/banner/29/embed_yOGn04GVfgzmvLRSz7sExxxP2z311Azz.jpg)
![III Bar sałatkowy - Sałatki z różnych stron świata](http://zmiksowani.pl/image/miks/5554fab9a3df6c6f78c3b5023054d5cb_v2.jpg)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz